RAMPLAST este lider de piata in Romania in domeniul profilelor din PVC destinate fabricatiei de ferestre si usi. Profilele RAMPLAST au origine romaneasca si sunt produse folosind tehnologii de extrudare si componenti de cea mai inalta calitate.
La extrudarea profilelor Ramplast se utilizeaza pvc produs de societatea Oltchim – unul din cei mai mari producatori de pvc din Europa – si aditivi ecologici pe baza de Ca-Zn furnizati de liderul in domeniu, firma germana Baerlocher.
Toate produsele RAMPLAST sunt agrementate tehnic si detin marcajul CE.
Caracteristici:

  • izolare termica si fonica superioara. Structura profilelor cu 4 si 6 camere izolatoare, in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E sau Planitherm 4 Seasons duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 0,83 W/mp*K;
  • etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri; posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu;
  • rezistenta mecanica ridicata. Utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica in exploatare; profile ecologice. Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator;
  • design atractiv si posibilitatea realizarii oricator cerinte arhitecturale;
  • PRETURI IMBATABILE! Profilele Ramplast prezinta cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Feroneria ROTO NT este o componenta de baza a tamplariei WinTHERM. Prin multitudinea de articole (balamale, spaniolete, tije) se pot configura, practic, o multitudine de sisteme de deschidere fiabile: deschideri batante, oscilobatante, rabatate jos/sus, oscilo-culisante, armonice.